Selecteer een pagina

Vannacht lag ik te woelen. Extra vroeg was ik naar bed gegaan, omdat ik de volgende dag een website ging maken. In 1 dag. Met hulp, hoor;) Vroeg op!

Wel moest ik daarvoor de nodige voorbereiding treffen de laatste weken en dat was lastiger dan ik ingeschat had. Tijd vrij maken, keuzes maken, foto’s uitzoeken en teksten maken..Al een paar dagen geleden voelde ik dat moe was en het lukte mij niet om de voorbereiding zo te doen als ik voorgenomen had. Balen en ook wel wat gefrustreerd.

Heb jij dat ook wel eens dat je iets plant en dan lukt het niet zoals jij wilt. Je voelt je tekort schieten. Gisteren heb ik besloten om mijzelf vrijaf te geven en rust te nemen. Ik wilde immers fris de cursusdag doorkomen. Wat doe jij wanneer jij verplichtingen hebt, bijvoorbeeld een kinderfeestje wat je moet organiseren en je ziet daar erg tegenop?

Mij hielp het om de verwachtingen naar mijzelf naar beneden bij te stellen. De boel los te laten en ontspanning te vinden. Hoe doe jij dat? Laat het mij hieronder weten, ik denk graag even met je mee!

P.S. Mijn nieuwe website is vandaag geboren! Zo blij!