Selecteer een pagina

Professional organizing en coaching voor jouw gezin!

Een waardevolle investering in jou en je hele gezin

Wil jij nu echt een opgeruimd gezin?

Maar weet je niet waar je moet beginnen en hoe je dit aan moet pakken? Je weet eigenlijk best wel wat er moet gebeuren. Je hebt je het al zo vaak voorgenomen. Je hebt er zelfs boeken over gelezen. Je bent slim genoeg, dat weet je. Zo ambitieus als je op je werk bent, thuis kom je niet uit de verf. Je houdt zielsveel van je kinderen, maar ze luisteren vaak niet. En daar stroomt je energie weg. Je weet niet wat je moet doen om de sfeer gezellig te houden en dat ze ook luisteren. Op het werk vind je aansturen geen probleem, daar wordt tenminste gewoon geluisterd en worden afspraken nagekomen. Wat mis je thuis?

En toch gebeurt het niet. Je kunt er zelf de vinger niet zo goed opleggen. Dat maakt dan ook dat je niet goed weet waar je eerste stap zal zijn. En daardoor pak je niet door. Eigenlijk vul je het ene gat met het andere.

Wel wil je heel graag dat het beter gaat met je kinderen, want die zitten niet goed in hun vel. Humeurig. Vaak boos. Ze zijn snel uit hun doen. En je weet zelf ook wel dat overzicht en orde voor hen veel beter werkt. Voor jou in ieder geval wel. Je wordt moe van de rommel in je huis en de onrust in je hoofd. Je piekert veel. Je to do lijstjes worden steeds langer. En het wordt er met je partner ook niet gezelliger op zo. Je hebt het al opgegeven om de taakverdeling samen te doen, maar dat voelt ook niet goed. Je voelt je er vaak alleen voor staan.

 

Dit kan gelukkig echt anders!

Hoe zou het voor je zijn als ik je ondersteun om de boel op orde te krijgen zodat jij weer rust in je hoofd krijgt? En je aan het einde van de dag nog energie over hebt? Kun je je nog voorstellen hoe dat was; tijd voor jezelf. Dat heb je al lang niet meer gehad. En als je al eens een uurtje voor jezelf neemt, is er dat schuldgevoel dat aan je knaagt.

Ben je er klaar mee om de hekkesluiter van het gezin te zijn?

Steeds laat je je kinderen en je partner voor. Jij? De ambitieuze vrouw? Dit zou jou niet gebeuren toch? Dit was niet zo, dit heb je er in laten sluipen. En je hebt gevoeld wat het met je deed. Je voelt je verdwijnen, je weet niet meer zie goed wat je wilt. Of je nog iets wilt. Je hebt de energie niet eens om daar over na te denken..

Ergens ver weg voel je nog wel een vlammetje in je branden. Je wilt dat vuurtje weer aanwakkeren. Je wilt de glans weer terug in je ogen. Blij zijn. Blij dat je leeft, blij met je partner en blij dat je moeder bent. Je wilt kiezen voor jezelf. Want als het goed gaat met jou, gaat het met je gezin ook goed.

Als jij nu voelt dat je er klaar voor bent om verandering aan te brengen, is dit het goede moment. Je wilt echt aan de gang in je gezin. Je wilt je huis op orde, zodat je geen tijd en energie verliest aan onnodige zaken.

Ik ga je hierbij helpen. Met mijn frisse blik gaan we bespreken hoe je het wilt helpen en daar begeleid ik jou naar toe. We gaan een plan voor jou en je gezin maken. En terwijl we dat doen, help ik jou naar een fijnere communicatie met je kinderen en je partner. 

Wat levert mij het 3 maanden traject op?

✓ Rust en overzicht in je hoofd

✓ Je huis op orde  

✓ Weer een veel fijnere band met je partner en je kinderen

✓ Een betere taakverdeling

✓ Je weet hoe je om moet gaan met moeilijke situaties

✓ Je hebt weer de regie hebt over je gedachten en je voelt je niet meer geleefd

✓ Je hebt weer tijd hebt voor jezelf en je eigen ontwikkeling

✓ Je ambitie en moederschap is in balans

Voor wie is dit traject ?

Dit traject is voor ambitieuze vrouwen die echt een positieve verandering willen in hun gezin en de regie over hun eigen leven weer terug willen. Want naast moeder ben je ook nog jezelf.
Als je nou denkt dat ik alles voor je kom doen, heb je het mis. Dat zou ook niets oplossen.

Ik wil jou duurzaam coachen. Dat wil zeggen dat je, als je het weer zelf doet, je weet wat je moet doen om je huis opgeruimd te houden. En dat je weet hoe je het moet aanpakken als je kinderen in een moeilijke fase zitten. Of dat nou is als peuter of als puber. Ik geef jou de tools om hiermee om te gaan. Van jou verwacht ik motivatie en ook de moed om naar je eigen gedrag te kijken.
Je voelt je immers zoveel sterker als je zelf de regie hebt.

Wat maakt de coaching met mij waardevol?

Mijn naam is Erma Smeenk, professional organizer bij de NBPO (Nederlandse beroepsvereniging voor professional organizers) en professioneel coach. Ik heb veel werkervaring opgedaan in de sociale sector en in de pedagogische sector. Daarnaast heb ik diverse trainingen gevolgd op het gebied van coaching en professional organizing.

Voor mij is een dag niet geleerd, niet geleefd. Ik heb er plezier in mijzelf te ontwikkelen. Vooral op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en professional organizing. Voor mijzelf geldt ook dat ik graag overzicht heb. Als mijn huis opgeruimd is, kan ik veel beter ontspannen en het fijn hebben. En ik vind het ook fijn als mijn kinderen lekker in hun vel zitten.

Toen ik moeder werd, leek mij dat niet zo’n grote verandering. Toch? Tjonge, wat had ik het mis. Wat gebeurd er veel in je en met je als je ouders wordt van zo’n klein hummeltje. Ik heb, met mijn man drie dochters mogen opvoeden en heb daar veel plezier in gehad. Toch weet ik de drukke tijden ook nog wel! De organisatie van een gezin vraagt veel van je.

Ik help je graag om dit proces goed te laten verlopen, zodat je later terug kunt kijken op een mooie tijd met je gezin en je ook aan je eigen carrière hebt kunnen werken.

Wat er gebeurt als je niets doet en zo doorsuddert…

De chaos in je hoofd wordt steeds groter.

  • Je gaat fouten maken. Op je werk en thuis.
  • Je huis wordt steeds rommeliger
  • Je gaat je kinderen minder leuk vinden
  • De woordenwisselingen met je partner komen steeds vaker voor
  • Je weet niet meer wat je voelt
  • Je verliest jezelf
  • Dit wil je niet!

Vraag hieronder een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek aan,

dan kijken we of  het klikt en hoe ik jou alvast een stap op weg kan helpen naar een opgeruimd gezin!