Selecteer een pagina

Gratis E-Book Opruimen met kinderen

 

Levert opruimen in jouw gezin vaak gedoe op?

Baal je ervan dat er niet of slecht opgeruimd wordt?

Doe je het dan maar liever zelf om gemopper te voorkomen?

Of heb je het opgegeven en is je conclusie dat kinderen niet kunnen opruimen?

In dit stappenplan laat ik je zien dat kinderen kunnen opruimen en dat het zelfs weer leuk kan worden. Je zult zien dat je dat energie op gaat leveren. Energie die je liever gebruikt voor de dingen waar jij blij van wordt, toch?

In mijn inspiratiebrief die ik elke twee weken stuur, kun je nog veel meer tips lezen en inspiratie opdoen om op je op weg te helpen naar een blij en opgeruimd gezin.

Schrijf je hierin en ontvang direct mijn 7 stappenplan Opruimen met kinderen. Gratis

Een opgeruimd gezin betekent  opgeruimd én blij. Kinderen houden van overzicht en duidelijkheid, ze hebben het ook nodig om zich goed te kunnen ontwikkelen.

Veel ouders vinden het best ingewikkeld om werk en privé goed in balans te houden. Alles op rolletjes laten lopen kost best organisatie- en planvermogen. Misschien heb je dat van nature niet zo. Opruimvaardigheden krijg je niet bij je geboorte mee. 

Om een gezin, naast je werk, opgeruimd en blij te houden wordt er best veel van je gevraagd. Voordat je het weet is er weer een dag om en heb je niet kunnen doen wat je wilde. Of schiet jouw eigen vrije tijd erbij in. Terwijl je dat wel heel erg nodig hebt. Jij wilt je, naast werknemer of zelfstandige, partner en moeder zijn, zelf ook ontwikkelen. Je hebt je eigen ambities. Maar het lukt je niet om hier voldoende tijd voor te maken. Dit frustreert je en het maakt je humeur er niet beter op. Je energie wordt minder en je voelt je steeds vaker in dienst staan van je gezin.

Maar ho, dit wil je helemaal niet! Je voelt dat de balans er niet meer is en je wilt dit terug.

Je partner en kinderen zijn er inmiddels aan gewend dat jij het voortouw neemt in het gezin. Maar dit put je steeds verder uit. En eigenlijk wil je dat niet meer..

Met Opgeruimd Gezin help ik je om weer overzicht in je huis en je hoofd te krijgen. De regie over je eigen leven weer te pakken, vorm te geven. In mijn begeleiding vind ik het erg belangrijk om je partner en kinderen erbij te betrekken. Een opgeruimd gezin maak je samen.

Vraag hier mijn gratis stappenplan aan om opruimen met kinderen weer leuker te maken

Vraag hieronder een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek aan,

dan kijken we of  het klikt en hoe ik jou alvast een stap op weg kan helpen naar een opgeruimd gezin!