Selecteer een pagina

Over mij

Verwachtingen

Als je mij voorspeld had dat mijn loopbaan zo divers zou verlopen, dan had ik je niet geloofd. Toch is het zo gegaan.  Kraamzorg.  School- en algemeen maatschappelijk werkende.  Re-integratiecoach.  Leidinggevende kinderopvang.  Pedagogisch werkbegeleider.  Bedrijfsmaatschappelijk werker.

Al was het soms niet mijn eigen keuze om te veranderen (reorganisaties), toch bracht dit mij elke keer weer verder en zag ik nieuwe kansen. 

Het werd coachen, maar dan wel eerst een opleiding daarvoor. Geweldig zeg, om tools in handen te hebben om mensen van verlangen naar resultaat te helpen. Dit was en is mijn ding!

I had a dream..

Het was een drukke periode in ons gezin, je kent het wel. Alle ballen hoog houden. Werk en gezin combineren, je huis bijhouden. En alles wat daar bijkomt. 

Op een ochtend werd ik wakker met een fijn gevoel. Rust in mijn hoofd. Overzicht. Alles in mijn huis was geordend. Alles had een vaste plek. Er was geen ruis. Heerlijk!  Ik kon mij gaan bezighouden met wat ik belangrijk vond. Zonder eerst bezig te moeten zijn met randzaken. Alleen…ik bleek nog niet wakker. Ik droomde nog. Ai.

Bewustwording

Deze droom maakte echter wel iets in mij wakker. Het besef dat ik enorm veel behoefte had aan rust in mijn hoofd. En dat ik daarbij een opgeruimd huis nodig had. Ik ben nou eenmaal niet zo iemand die zen kan zijn in de rommel. Op mensen die dat wel kunnen ben ik wel eens jaloers. En was mijn huis nou zo rommelig? Nee, op het oog niet. Maar ook ik had mijn ‘probleemzones’. En juist die beïnvloedden dat overall opgeruimd gevoel. Mijn hooggevoeligheid speelde hier ook een rol in, ik ben erg gevoelig voor sfeer. Deze gevoeligheid werd bij mij als kind niet altijd gezien. Nu omarm ik het. Het is mijn kompas.

Droom

Hier is mijn belangstelling voor professional organizing geboren. Dit wilde ik gaan combineren met mijn coaching, wat ik al deed. En zo is Opgeruimd Gezin geboren. 

Als professional organizer en coach begeleid ik moeders én vaders en kinderen om de boel thuis op orde te krijgen. Dat is mijn ambitie. Praktisch, maar ook emotioneel. Opruimen geeft vaak gedoe in huis. Conflicten. Verwijdering. Van jezelf en de ander. Zo jammer. Want dat hoeft niet. Als alles lekker loopt in je gezin dan is het leven zoveel fijner. 

Echt Erma

Lekkere soepjes maken

Muziek. Daar ga ik op aan. Van pop tot klassiek.

Lezen. Het liefst een boek waar ik wat van leer. Cappucino erbij.

Tulpen. Word ik heel blij van.

Kamperen. Met boek, kop thee en de pootjes in het gras. Simpelweg gelukkig.

Foto’s maken en bewerken.

Zingen!! Te lang niet gedaan, nu zelfs meedoen aan een opera

Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd!

De combinatie van pedagogisch onderlegd (gewerkt als maatschappelijk werkende en als pedagogisch werkbegeleider in de kinderopvang) en een post hbo coachopleiding maakt dat ik weet wat er voor nodig is om een bepaald resultaat te bereiken. Natuurlijk is dit belangrijk, maar dat kan alleen als ik mij ook verbind aan een gezin. Ik geloof oprecht dat als ouders zich gaan verdiepen in zichzelf en elkaar, ze een warme plek kunnen bieden voor hun kinderen. Deze warme plek nemen de kinderen hun hele leven mee, ook als zij zelf ouder worden van een kind.

Vraag hieronder een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek aan,

dan kijken we of  het klikt en hoe ik jou alvast een stap op weg kan helpen naar een opgeruimd gezin!